Over ons

Meeters is een vergaderlocatie waar mensen elkaar treffen, elkaar ontmoeten voor congressen, bijeenkomsten en vergaderingen. Om prettig zaken te doen en om samen lekker te eten.

Bij Meeters is er plek voor professionals. Er zijn volop vergaderfaciliteiten en een restaurant. Alles in een ongedwongen, professionele en moderne sfeer. Een unieke plek in Uden.

Meeters is ook een plek om samen te komen, om van elkaar te leren. Bij Meeters worden mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt opgeleid tot waardevolle krachten in de horeca. Want wij vinden dat iedereen een kans verdient. En zo is er bij Meeters plek voor iedereen.

Een merk van IBN

Meeters is een merk van IBN, een sociale onderneming, gericht op het toeleiden naar en bieden van werk voor mensen die extra hulp nodig hebben op de arbeidsmarkt. Bij Meeters worden kandidaten via de werkleerlijn hospitality van IBN opgeleid tot waardevolle krachten in de horeca. Kandidaten krijgen in de werkleerlijn bij Meeters de mogelijkheid om op diverse plekken ervaring op te doen. Volgens de visie van IBN verdient iedereen een kans op de arbeidsmarkt. Want iedereen doet mee, ook mensen die het zonder extra hulp (nog) niet redden.

Social return

Social Return is een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen: het creëren van werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor ondernemers die hun sociale hart willen laten spreken. Meeters heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen op sociaal gebied diep verankerd heeft in haar genen (zie hiervoor ons MVO jaarverslag 2021). De bestuurder IBN heeft dan ook voor 2022 een MVO verklaring opgesteld. Als merk van IBN biedt Meeters leerplekken aan IBN-medewerkers in de werkleerlijn horeca/catering. De diensten die u afneemt bij Meeters kunt u volledig meetellen als invulling van uw eventuele social return-verplichting. Meeters is 100% Social Return.

Meerwaarde van werken

Werken is voor de IBN medewerkers die bij Meeters actief zijn, veel meer dan geld verdienen alleen. Het biedt een meerwaarde die niet in geld is uit te drukken.  Meedoen, vanuit eigen talenten en ambities bouwen aan een loopbaan: werken maakt mensen gelukkiger. En gelukkige mensen maken onze samenleving mooier.

green key goud

Het vergadercentrum van Meeters beschikt over Green Key, hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrijetijdsbranche en zakelijke markt. We sparen het milieu zonder dat de gasten inleveren op comfort en kwaliteit.

YOIN excellent meeting place

Meeters beschikt over het keurmerk van YOIN excellent meeting places. Het staat voor zekerheid van kwaliteit, betrouwbaarheid van meetinglocaties en congresbureaus en een uitstekende service. Het keurmerk is onafhankelijk, objectief en uniek in Nederland en België.

winnaar meeting awards!

Ons vergadercentrum behoort tot de beste 10 vergaderlocaties van Nederland in de categorie L (tot 250 personen). In 2019 wonnen we voor het eerst de landelijke publieksprijs en waren we beste vergaderlocatie van Noord-Brabant in de categorie L. Inmiddels mogen we onszelf, met trots, voor het vierde jaar op rij beste locatie in onze categorie benoemen

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij Meeters en meld u aan voor onze nieuwsbrief.

aanmelden voor nieuwsbrief

Bereikbaarheid

Meeters is centraal gelegen in de driehoek Eindhoven, Den Bosch en Nijmegen en gemakkelijk te bereiken via de A50. Met het OV is Meeters bereikbaar via buslijn 91 (5 minuten loopafstand vanaf halte), het busstation ligt op 7 minuten fietsen van de locatie.