Meeters To Go

Lunch afhaal- en bezorgservice
Bestel hier!

Meeters to go is de lunch afhaal- en bezorgservice van Meeters. Via Meeters to go zijn broodjes, (maaltijd)salades, volledige lunches voor meerdere personen, soepen, yoghurts en smoothies nu ook beschikbaar voor thuis en op kantoor. Meeters to go bezorgt in de gemeentes Maashorst, Boekel, Bernheze, Meierijstad en Oss.

Meeters to go wordt volledig uitgevoerd door de kandidaten van IBN in de werkleerlijn horeca/catering. Hier leren zij onder leiding van de eigen chef-kok het vak. Het doel is om na het werkleertraject klaargestoomd te zijn tot vakkracht in de horeca- of cateringbranche.

Meeters to go is te vinden bij het gebouw van Meeters aan de Hockeyweg 5 te Uden. Bestellingen zijn daar voor iedereen op te halen van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 14:00 uur. Op werkdagen vanaf 10:00 tot 14:00 uur kan er bezorgd worden in de regio’s Maashorst, Oss en Meierijstad. Houd er rekening mee dat bestellingen voor dezelfde dag, die bezorgd moeten worden, vóór 10:00 uur moeten worden geplaatst. Bestellingen voor dezelfde dag die na 10:00 uur worden geplaatst, kunnen alleen worden afgehaald. De menukaart is veelzijdig en bevat ook enkele gluten- en lactosevrije, vegetarische en veganistische opties.